Személyes tanulási coaching

Válaszolj igennel vagy nemmel az alábbi kérdésekre:

Amennyiben 4 kérdésre is igennel válaszoltál, akkor mindenképpen hasznos lehet neked a Tanulási coaching.

„Középiskolát követően bécsi egyetemre mentem tanulni. Két fő problémám volt, ami miatt megkerestem Attilát. Egyrészt úgy éreztem, hogy a német nyelv nem tökéletesen és emiatt nem tudok beilleszkedni, tanulni, másrészt egyedül is éreztem magam egy idegen országban. Sokszor azt éreztem, hogy feladom, abbahagyom és hazajövök. A személyes találkozásokra csak akkor volt lehetőségünk, amikor hazajöttem, de a stresszoldás, motivációs beszélgetések és a tanulást segítő személyes gyakorlatok, kineziológiai balanszok hatására egyre jobban kezdett fogni az agyam. A nyelv jól ment, találtam barátokat is. Olyannyira jól ment, hogy a három éves egyetemet, amit mások általában 5 év alatt végeznek el, én teljesítettem 4 év alatt. Ma már egy kinti bankban dolgozok.
Rebeka
(24)
Rendszeresen jártam Tanulási coachingra. Megtanultam hogyan emeljem ki a kulcsszavakat és jegyezzem meg őket. Az eredményeim javultak, amitől megjött a kedvem a tanuláshoz.
Péter
(12)

Az iskolában sok mindent megtanítanak, de azt nem, hogy hogyan tanulj.

Teljesen figyelmen kívül hagyják az elme működés törvényeit és úgy gondolják, hogy a tanuló feje egy winchester, amire fel kell tölteni az adatokat és az ott marad.

A valóság azonban az, hogy ez nem így működik.

Tanulás Hatékonyan

A hatékony tanulás titka az, hogy mindenkinek az agya másként működik, ezért személyre szabott, egyéni technikákkal lehet kialakítani azt a módszertant, ahogy te fogsz tudni hatékonyan tanulni.

 • 01. Lépés
  01. Lépés

  Első alkalommal meghallgatlak az elakadásaidról és megnézzük, hogy milyen területeket lehet szükséges fejleszteni ahhoz, hogy tanulási céljaidat elérd. Lehet, hogy valakinek az a célja, hogy átmenjen, de lehet célod a nyelvvizsga, vagy egy jobb eredmény. (Dávidnak (20) például az ösztöndíjhoz kellett a 4-es feletti átlag.)

 • 02. Lépés
  02. Lépés

  Különböző teszteket veszünk fel annak érdekében, hogy megnézzük, te hogyan kódolod az információkat. Ezek segítségével tudjuk megállapítani, hogy milyen tanulói típusba tartozol: vizuális, auditív, kinesztetikus. (Gyorsan meg kell jegyzenem, hogy nem mindenki vizuális típus, még az sem, aki úgy gondolja, hogy az! Ebből sok kavarodás és félreértés fakad!) De veszünk fel tesztet a 8 intelligenciával kapcsolatban is, amiről itt olvashatsz bővebben. Felmérjük erősségeid, gyengeségeid, lehetőségeid.

 • 03. Lépés
  03. Lépés

  Ezután kezdődik a konkrét módszerek átadása, a személyes programod kialakítása,

 • 04. Lépés
  04. Lépés

  amiket a mindennapokban begyakorolsz.

 • 05. Lépés
  05. Lépés

  Közben folyamatosan ellenőrizzük, hogy mi történik veled, hogy haladsz, közeledsz-e a célod felé. Ha kell változtatást javaslok.

Mi történik a személyes találkozások során?

Milyen Korosztály Veheti Igénybe A Tanulási Coachingot?

Kit Nem Várok?

Aki nem hajlandó beletenni az energiáját, figyelmét és idejét abba, hogy változtasson. A te időd is drága, az enyém is. Azoknak szeretnék segíteni, akik vállalják a felelősséget önmagukért és hajlandóak is tenni önmagukért. Ha ezzel problémád van, akkor foglalkozhatunk ezzel is. Én átadom neked a tudást, de azt neked kell a gyakorlatba átültetned.

Mi Fog Történni, Ha Jelentkezel?

Amint megérkezik jelentkezésed 24 órán belül felhívlak, hogy időpontot tudjunk egyeztetni, ezért kérlek pontosan add meg telefonszámodat. Ha valami okból nem tudok telefonálni vagy nem érlek el, akkor e-mailben fogok jelentkezni, ezért e-mail címemet ( attila@tanulasicoach.hu ) állítsd be biztonságos e-mail címnek, hogy a spam szűrőd beengedje leveleim.

 

Választható helyszín:

 1. Budapest, XIV. ker.
 2. 2400 Dunaújváros, Kohász u.8.fszt.2.

Időtartam: kb. 1 óra/alkalom