Gyorsított tanulás alapjai workshop

A worshop célja:

A workshop célja, hogy a résztvevők és résztvevő pedagógusok megismerjék a legújabb kutatásokon alapuló tanuláselméletet a tanulási stílusok és a hatékony tanulás összefüggéseiről, a gyorsított tanulási modell alkalmazásáról. Saját élményű gyakorlatok során olyan módszertani pluszt kapjanak, amivel a kognitív tanulás illetve tanítás hatékonyságát nagymértékben emelni tudják.

A workshop időtartama:

8 óra (09.00-17.30 óra között)

A workshop rövid ismertetése:

Ahhoz, hogy tanulás zökkenőmentes és hatékony legyen ismernünk kell a saját tanulási stílusunkat. Milyen módon vesszük fel az információkat, hogyan raktározza azokat az elménk, milyen a tanulási környezet, milyen eszközöket és módszereket tudunk alkalmazni a hatékony tanulás során. A modern kutatási eredmények alapján összeállított tanulási technikák tárházát nyújtja a workshop.

A workshop tematikája:

A hatékony tanulási modell szerint a sikeres tanulási folyamat 3 záloga:

 1. A tanulási környezet. Az a hely, ahol a tanulás történik. Ez számodra támogató vagy inkább visszahúzó? Milyen legyen? Mire van szükséged?
 2. A tanuló személy. Ez a blokk arról szól, aki tanul, azaz rólad. Hogy működsz?
 3. Eszközök a tanulásban. Ahogyan és amivel tanulsz. Alkalmazol-e a tanulási profilodnak megfelelő eszközöket a tanulás során vagy még mindig a régi magolós módszert alkalmazod, ami nem túl eredményes? Olyan eszközöket kapsz, amelyek hozzád passzolnak.

A hatékony tanulási modell tanulási ciklusa: 

 • Kódolás. Hogyan kódolja elméd az információkat. Ehhez már kaphattál egy egyszerű tesztet ingyenes anyagink között. A teljes tanulási profiladat elkészítheted, hogy ráláss arra, miként kódolsz.
 • Áttekintés. Aktív feldolgozással megkétszerezheted a tanulásod hatékonyságát.
 • Gyakorlás. A koncepciók és a technikák gyakorlatba való átültetése azonnal visszajelzést ad arról, hogy hol tartasz. Ez igazi alkalmat teremt a tanulásra.

 

HELYSZÍN IDŐPONT TRÉNER DÍJA JELENTKEZÉS
BUDAPEST 2019. GÁL ATTILA 17 000 Ft (jegyzettel együtt) JELENTKEZEK
DUNAÚJVÁROS 2019. február 02. FACSKÓ ÁGNES 15 000 Ft JELENTKEZEK
BUDAPEST 2019. április 18. FACSKÓ ÁGNES 15 000 Ft JELENTKEZEK

 

Mi fog történni, ha jelentkezel?

 • Amint megérkezik jelentkezésed 24 órán belül kapsz egy díjbekérőt e-mailben, melyet kiegyenlíthetsz átutalással vagy bankkártyás fizetéssel. Ezért kérlek pontosan add meg e-mail címedet és figyeld postafiókodat.
 • E-mail címemet ( attila@tanulasicoach.hu ) állítsd be biztonságos e-mail címnek, hogy a spam szűrőd beengedje leveleim.
 • A workshopra történő jelentkezés feltétele, hogy a díjad időben beérkezzen. Ezzel tudod a helyedet biztosítani.
 • Mitán a részvételi díjad beérkezett, elküldöm részedre a számlád is.
 • A kezdés előtt még fogsz kapni egy részletes tájékoztatót a helyszínről és arról, hogy mit hozz magaddal, hogyan készült a workshopra.