Válaszd ki a számodra leginkább megfelelő tréninget!

Gyorsított tanulás alapjai tréning

A workshop célja, hogy a résztvevők és résztvevő pedagógusok megismerjék a legújabb kutatásokon alapuló tanuláselméletet a tanulási stílusok és a hatékony tanulás összefüggéseiről, a gyorsított tanulási modell alkalmazásáról. Saját élményű gyakorlatok során olyan módszertani pluszt kapjanak, amivel a kognitív tanulás illetve tanítás hatékonyságát nagymértékben emelni tudják.

Hatékony nyelvtanulási technikák coachoknak, tanároknak, szülőknek

 

8 órás képzés korrepetitoroknak, nevelőknek, nyelvtanároknak, mentoroknak, coachoknak, szülőknek, akik gyermekeiket és/vagy fiatal klienseiket hozzá szeretnék segíteni a hatékonyabb, könnyebb és mókával teli nyelvtanuláshoz.

Tanulási Coaching technikák

 

A 60 órás képzés célja, hogy a résztvevők és résztvevő pedagógusok megismerjék a legújabb kutatásokon alapuló tanuláselméletet a tanulási stílusok és a hatékony tanulás összefüggéseiről, a gyorsított tanulási modell alkalmazásáról.

A képzés mindenki számára nyitott, de pedagógusoknak 60 órás továbbképzésnek számít.

A légzés gyógyító ereje

Ezen a tanfolyamomon megtanulhatja azokat a módszereket, légzőgyakorlatokat, melyekkel kialakíthatja egészségesebb légzését, ha eleget gyakorol a tanfolyam után. A tanfolyamon elsajátíthatja azokat az egyszerű mérési módszereket is, amivel ellenőrizheti fejlődését.

A módszer alapvetően a krónikus betegségek kezelésére, illetve kezelésük kiegészítésére alkalmas, de nagyon jól használható egészségesebbek esetében arra, hogy több energiájuk legyen és növekedjen napközbeni nyugalmuk. A legfontosabb cél a sejt szintű oxigénellátás javítása, és ezen keresztül történnek meg a javulási, gyógyulási folyamatok.