Online Tanulási Coaching

Válaszolj igennel vagy nemmel az alábbi kérdésekre:

 1. Sok időmet elveszi a tanulás és alig van eredménye.
 2. Rengeteget tanulok, van is eredménye, de alig van szabadidőm.
 3. Nem vagyok motivált a tanulásra.
 4. Annyi mindent mást csinálnék tanulás helyett!
 5. Szeretnék karriert építeni, de nincs kedvem tanulni.
 6. Több időt szeretnék társaságban tölteni.
 7. Nyelv ismeret nélkül nehezen lehet boldogulni.
 8. Szívesen tanulnék könnyebben, hatékonyan.
 9. Félek, hogy nem lesz meg a középfokú nyelvvizsgám, mire szükséges lesz.
 10. Tanulási nehézségekkel küzdök (nehezen olvasok, számolok, írok).

Amennyiben több kérdésre is igennel válszoltál, akkor mindenképpen hasznos lehet neked a Tanulási coaching.

Miért válaszd a segítséget?

„Középiskolát követően bécsi egyetemre mentem tanulni. Két fő problémám volt, ami miatt megkerestem Attilát. Egyrészt úgy éreztem, hogy a német nyelv nem tökéletesen és emiatt nem tudok beilleszkedni, tanulni, másrészt egyedül is éreztem magam egy idegen országban. Sokszor azt éreztem, hogy feladom, abbahagyom és hazajövök. A személyes találkozásokra csak akkor volt lehetőségünk, amikor hazajöttem, de a stresszoldás, motivációs beszélgetések és a tanulást segítő személyes gyakorlatok, kineziológiai balnaszok hatására egyre jobban kezdett fogni az agyam. A nyelv jól ment, találtam barátokat is. Olyannyira jól ment, hogy a három éves egyetemet, amit mások általában 5 év alatt végeznek el, én teljesítettem 4 év alatt. Ma már egy kinti bankban dolgozok. Rebeka (24)”

Az iskolában sok mindent megtanítanak, de azt nem, hogy hogyan tanulj. Teljesen figyelmen kívül hagyják az elme működés törvényeit és úgy gondolják, hogy a tanuló feje egy winchester, amire fel kell tölteni az adatokat és az ott marad. A valóság azonban az, hogy ez nem így működik.

Tanulás hatékonyan

A hatékony tanulás titka az, hogy mindenkinek az agya másként működik, ezért személyre szabott, egyéni technikákkal lehet kialakítani azt a módszertant, ahogy te fogsz tudni hatékonyan tanulni.

Mi történik az online találkozások során?

Először is a megfelelő platformot kell kiválasztanunk. Ez lehet skype, viber, facetime, zoom. A legmegbízhatóbb az eddigi tapasztalataim szerint a skype, a facetime vagy a zoom.

Első alkalommal meghallgatlak az elakadásaidról és megnézzük, hogy milyen területeket lehet szükséges fejleszteniahhoz, hogy tanulási céljaidat elérd. Lehet, hogy valakinek az a célja, hogy átmenjen, de lehet célod a nyelvvizsga, vagy egy jobb eredmény. (Dávidnak (20) például az ösztöndíjhoz kellett a 4-es feletti átlag.)

Különböző online teszteket veszünk fel annak érdekében, hogy megnézzük, te hogyan kódolod az információkat. Ezek segítségével tudjuk megállapítani, hogy milyen tanulói típusba tartozol: vizuális, auditív, kinesztetikus. (Gyorsan meg kell jegyzenem, hogy nem mindenki vizuális típus, még az sem, aki úgy gondolja, hogy az! Ebből sok kavarodás és félreértés fakad!) De veszünk fel online tesztet a 8 intelligenciával kapcsolatban is, amiről itt olvashatsz bővebben. Felmérjük erősségeid, gyengeségeid, lehetőségeid.

Ezután kezdődik a konkrét módszerek átadása, a személyes programod kialakítása,

 

amiket a mindennapokban begyakorolsz.

 

Közben folyamatosan ellenőrizzük, hogy mi történik veled, hogy haladsz, közeledsz-e a célod felé. Ha kell változtatást javaslok.

Kit nem várok?

Aki nem hajlandó beletenni az energiáját, figyelmét és idejét abba, hogy változtasson. A te időd is drága, az enyém is. Azoknak szeretnék segíteni, akik vállalják a felelősséget önmagukért és hajlandóak is tenni önmagukért. Ha ezzel problémád van, akkor foglalkozhatunk ezzel is. Én átadom neked a tudást, de azt neked kell a gyakorlatba átültetned.

Miben más az online tanácsadás?

 • Nincs helyhez kötve. Bárhol is legyél tudunk beszélni.
 • Számodra kényelmes és komfortos körülmények között tudsz részt venni a coachingban.
 • A személyes találkozást igénylő kineziológiai teszteket nem tudjuk online elvégezni, de ez nem akadálya annak, hogy elérd céljaidat.

Milyen korosztály veheti igénybe a Tanulási coachingot?

Jellemzően a közép- és felsőfokú képzésben résztvevők szokták igénybe venni, de akár mindegyik korosztály számára alkalmas ez a módszer is.

 

 • Minden korosztály más jellegű megközelítést igényel.
 • Általános iskola felső tagozattól tudjuk elkezdeni a tanulási coachingot. Amennyiben gyermeked fiatalabb, neki mást tudunk ajánlani, keress meg minket elérhetőségeinken.
 • Középiskolások leggyakrabban az alábbi ügyekkel kerestek meg: motiváció, nyelvtanulás, időbeosztás, érettségire készülés.
 • Főiskolások, egyetemisták főbb ügyei: időbeosztás, motiváció, szemeszter végi vizsgák, szervezés, stratégiai gondolkodás, nagy mennyiségű megjegyzendő információk, nyelvvizsga, szakdolgozat elkészítése.

Választható platformok:

 • Skype
 • Viber
 • Facetime

A szolgáltatás díja: 11 000.-

Időtartam: 1,5 óra/alkalom

Mi fog történni, ha jelentkezel?

Amint megérkezik jelentkezésed 24 órán belül írok neked e-mailt, hogy időpontot tudjunk egyezetetni. Ezért e-mail címemet ( attila@tanulasicoach.hu ) állítsd be biztonságos e-mail címnek, hogy a spam szűrőd beengedje leveleim és pontosan add meg e-mail címedet.

A szolgáltatás kifizetése ez esetben paypalon keresztül, bankkártyával vagy átutalással lehetséges, a kezdés előtt. Erről díjbekérőt küldök neked.

Jelentkezési űrlap!

13 + 7 =